C.liga - 3.liga skupina Aa, 6.kolo, Modrý Pomeranč Poruba - Danger Ostrava, 19.10.2015

20.10.2015 20:48

Zápas s nově vzniklým týmem, neboli zápas prvního s druhým. Pomíci nastupují v sestavě Štěně, Žižu, David a Kuba. Na střídačce Marek a spousta fanynek a fanoušků. Za Danger v základu Zdenek, Ryba, Adam a Ivan. Na lavičce Ráďa a Břeh. V první sérii jdeme do mírného vedení 3:1, druhou část naopak vyhrávají 3:1 domácí. Stav před týmovkama je tedy srovnán. 4:4.
Po hodně zdlouhavé první týmovce nakonec vítězí Danger. 4:5. Cricket už je o něco rychlejší a opět bod pro nás. 4:6. Adam i Zdenek hladce vyhrávají a rázem už vedeme 8:4. Přicházejí ale na řadu velké bitvy a tři body domácích v řadě. 7:8. Adam přidává devátý bod. Ke strojům nastupují Ryba a Břeh. Břeh hladce prohrává. 8:9. Všechny oči a pěsti teď směřují k Rybičce. Ten po velkém boji prohrává. 9:9.
Když minulý zápas končil prodloužením, tak už to pro nás byla výhra. Zatímco teď je to pro nás ztráta, zápas jsme měli ukončit už mnohem dříve, leč dabl je potvůrka neposedná. V prodloužení nakonec vítězný dabl za mohutného jásání fanoušků trefují domácí. 10:9 (22:22). Krásný, vyrovnaný, dramatický zápas kterému nechybělo absolutně nic.
Díky domácím za perfektní mač, a Dangeři hurá do Třince na pohár.
Sportu zdar, šipkám zvlášť! ! !
Břeh