C.liga - 3.liga skupina Aa, 5.kolo, Danger Ostrava - Tornádo Třebovice 13.10.2015

16.10.2015 20:11

Na domácí půdě tentokrát hostíme nově vzniklý tým. Za Danger nastupují Zdenek, Ryba, Boris a Břeh. Na střídačce Adam a Ivan. Za Tornádo jdou do hry Libor, Robert, Honza a Jirka.
V první sérii boduje pouze Rybička. Druhá série už je vyrovnaná. Bod si připisuje Zdenek a Boris. Před týmovkama tedy ztrácíme 3:5. Bod z první týmovky nakonec po velkém boji bere soupeř. Cricket opět po velkém boji, ale tentokrát pouze v dvoulegové bitvě, bod pro domácí. 4:6.
Hosté se už parádně rozehráli a pro mě je nepochopitelná jejich pozice v dolních patrech tabulky. Ve třetím dějství přidávají dva bodíky naše jistoty - Zdenek a Ryba. Boris a Břeh ztrácí. 6:8. Na terč opět naši střelci a poprvé v zápase je srovnáno. 8:8. Mezitím už svůj zápas dohrává i Boris, přesněji řečeno ho dohrává Honza(hráč zápasu, žádný z Dangerů mu nesebral ani leg). Za stavu 8:9 nastupuje Břeh, kterému se dably velmi zdatně vyhýbají. První leg prohrává na střed, ale druhý i rozhodující se štěstím zavírá. 9:9 a čeká nás prodloužení. Už to je úspěch, protože jsme ani jednou v zápase nevedli. Soupeř je lepší na bodovce, ale sedmsetjednička je hodně dlouhá hra. Soupeř promarňuje pár šancí a vítězný dabl. Břeh může být slavný, ale místo dabl 10 třetí šipkou raději sjíždí na dabl 1. Tornádo je vyblokované, nemůže zavírat. Na řadě je Boris, který hned první šipkou ukončuje zápas.
Díky soupeřům za krásný pohodový a dramatický zápas, hrajete pěkně a výsledky se dostaví. Díky Dangerům za bojovnost. Dva body z tohoto zápasu jsou pro nás zlaté. V nekompletní tabulce jsme se posunuli na druhé místo s jednobodovou ztrátou na prvního. A hned v pondělí nás čeká přímý souboj s prvním týmem tabulky. Takže Dangeři namasírujte svaly a napíchejte steroidy.

Sportu zdar, šipkám zvlášť! ! !
Břeh