C.liga - 3.liga skupina Aa, 25.kolo, Danger Ostrava - Lev Olympia Poruba

15.04.2016 17:49

Půlka dubna a nás čeká už poslední ligový zápas. Zápas který rozhodne o všem. Jakákoliv výhra nás posune do barážových bojů. Jakákoliv prohra pro nás znamená s největší pravděpodobností konečné čtvrté místo a tedy neúspěch. Poslední vzájemné zápasy se Lvem bývají velmi vyrovnané a dramatické. Za Danger nastupuje Ryba, Břeh, Adam a Zdenek. Na střídačce připraven Boris a Ráďa. Za Lev jde do boje Pepa, Štěpán, Lukáš a Lukša. Na střídačce Martin a Nesťa.

Že to bude zápas vyrovnaný a dramatický od začátku až do konce ukázala už první série. Boduje Zdenek a Břeh. 2:2. Další část zápasu končí opět smírně, boduje Ryba a Zdenek. 4:4. V týmovkách se vracíme k osvědčeným sestavám, jenže i Lev se rozehrává a zejména cricket má velmi pěknou úroveň. V obou hrách je ale šťastnější Lev. 4:6.

Zápas začíná gradovat a nás začíná trošku svazovat že musíme, ale Lev musí taky. Ryba boduje, Břeh prohrává s Pepou. 5:7. Boris vystřídal Adama a stejně jako Zdenek si počíná vítězně. Rázem je srovnáno a vymazáno manko které jsme nabrali v týmovkách. 7:7. Ryba poráží Pepu. 8:7. Břeh vyhrává nad Štěpánem. 9:7. Zápas může rozlousknout Zdenek, ten ale po boji prohrává s Lukášem. 9:8. Vše teda záleží na tom jak dopadne souboj kapitánů. Boris vs Lukša. První leg vyhrává domácí kapitán. Druhý leg ovšem vyhrává kapitán hostů a je jasné že to budou nervy do poslední šipky. V rozhodujícím legu si Boris pomáhá prvním ligovým bingem a nakonec nachází i správný dabl. Lukša mu ale nedal nic zadarmo. 

Díky Lvům za nádherný, dramatický zápas s velmi příjemnou atmosférou. Díky našim fanynkám a fanouškům za podporu. A díky Dangerům! Poslední ligové kolo máme na programu pauzu. Zápas Snipers Lugeřovice - Pomíci rozhodne zda se udržíme na příčce první, nebo půjdeme z druhémo místa do baráže. Takže Snipeři DO TOHO!!! :-)

Sportu zdar, šipkám zvlášť!!!

Břeh