C.liga - 3.liga skupina Aa, 24.kolo, Hunters Třebovice - Danger Ostrava, 6.4.2016

09.04.2016 00:00

Poslední letošní výjezd k venkovnímu zápasu za oblíbeným soupeřem, který má stále nádech derby. Za domácí jdou do hry Kostkáč, Tomek, Kristián a Kopča. Za Dangery Ryba, Zdenek, Boris a Břeh. Na střídačce Adam. 

Zápas začíná ve svižném tempu. Svižnější jsou ale domácí. Za Dangery boduje pouze Ryba. 3:1. Ve druhé sérii už se začíná chytat i Danger. Bod nám bere pouze Kostkáč, který se blýskl už druhou stoosmdesátkou. Stav je tedy opět srovnán. 4:4. 

První týmovku vyhrávají hladce domácí. Cricket byl daleko napínavější. Otevřená hra až do konce a oba vítězné legy zachraňoval na poslední chvíli Ryba až přes středy. 5:5.

To co následuje se nedá pojmenovat jinak než kolaps domácích. Hra stále vyrovnaná, ale body pouze na konto Dangerů. Sedm bodů v řadě, desátý bod připisuje Ryba. V závěru už jen Kopča koriguje výsledek na konečný stav 6:12 (17:26).

Díky Hunterům za příjemný a pohodový zápas. Troufnu si říct, že z třetiligového hlediska to byl nadprůměrný mač. Tři binga, šesté kolo a spousta pěkných zápasů. Prasátko se dočkalo rekordně nízkého příspěvku, pouhých 20,-Kč. V úterý nás čeká poslední zápas sezóny se Lvem z Olympie. Tento zápas rozhodne jestli budeme sezónu hodnotit jako úspěšnou nebo neúspěšnou. Proto svolávám všechny Dangery, všechny fanynky a všechny fanoušky. V úterý v 18 hodin v Parlamentu Vás budeme potřebovat! 

Sportu zdar, šipkám zvlášť! ! !

Břeh