C. liga - 3. Liga skupina Aa, 22.kolo, Motel Snipers Ludgeřovice - Danger Ostrava 9.2.2015

05.03.2015 11:19

Poslední kolo základní části a nás čeká výjezd k nejvzdálenějšímu soupeři. Dle mapy.cz 12,5 km od naší základny. Domácí nás uvítali na novém hracím místě. Útulný, příjemný, nekuřácký salónek. Dnešní zápas rozhodne o tom, zda sezónu budeme hodnotit jako úspěšnou. Pokud si odvezeme vítězství, nemusíme se ohlížet na ostatní výsledky a máme zajištěnou účast v první šestce. Domácí nastupují v sestavě s Petrou, Mufem, Vlastíkem a Davidem. Danger se schází v silné sestavě. Ivan, Adam, Vašek a Břeh. Na střídačce Ryba a Pecoch.

První série singlů je značně nervozní, asi taky dost rozhoduje nové prostředí a tak nejednou končí leg rozhozem na střed. Daří se nám jít do mírného vedení 3:1. V další sérii ale bodují více domací a stav je srovnán na 4:4.

V první týmovce trochu experimentování - Ivan s Rybou a Adam s Pecochem. Adam dvakrát nachází správného dabla, experiment tedy vyšel. Na Cricket Adam s Vaškem a Břeh s Rybou. Tady si počínají vítězně obě naše dvojice. Vedeme 6:4.
Adam s Břehem přidávají další dva bodíky a stav 8:4 pro Danger už vypadá hodně nadějně. Ovšem nikdy neříkej hop dokud nepřeskočíš. V následujících pěti zápasech bereme pouze jeden bodík a náš náskok se rázem smrsknul. Vedeme 9:8 a musí rozhodnout poslední zápas. Na výborně hrající Petru nasazujeme odpočinutého Rybu. Ten s jistotou nachází potřebné dably. Vítězí a s ním vítězí i celý Danger. Konečné skóre je tedy 10:8 (24:20) pro Dangery.

Hráčem večera se stává Ryba za výborný cricket a hlavně za vítězný bod! Cíl stanovený před sezónou je tedy splněn a všechny Dangery čeká na pátečním tréninku odměna! Už v pondělí 9.3. nás čeká první zápas ve skupině o 1.-6.místo. Do elitní šestky s námi postoupili Pat.rick, Lev Olympia, Gól, Max a Panteři.

 

Sportu zdar, šipkám zvlášt!!!

Břeh