C. Liga - 3. Liga skupina Aa, 21.kolo, Danger Ostrava - Pat.rick Poruba

25.02.2015 13:35

Předposlední zápas základní části soutěže, poslední zápas na domácí půdě. Náš dnešní soupeř se nachází na prvním místě v tabulce. Do zápasu nastupujeme v sestavě Ryba, Boris, Adam a Břeh. Na střídačce tentokrát zůstává Ivan. Za hosty Niki, Krtek, Baníček a Štěpis. Na střídačce Pšenda a Tomáš. V první sérii singlů držíme s hosty krok, v druhé sérii ale už ztrácíme. Stav je tedy 3:5.
Na první týmovku jde Ryba s Adamem a Boris s Břehem. Rozhoduje se až v dodatkovém legu. Dvakrát zavírá výborně hrající Niki. Na cricket jdeme ve složení Boris s Rybou a Adam s Břehem. Nechytá se ani jedna dvojice a hladce prohráváme. Stav je trošku děsivý 3:7.
Ve třetí sérii se nám daří zabrat a snižujeme na 6:8. Ovšem hosté nenechávají nic náhodě. Nejprve Krtek zničil Břeha a v zápětí připisuje desátý bod na konto hostů Niki. V závěru už jen kosmeticky upravujeme na konečných 8:10 (21:22). Pěkný, vyrovnaný, dramatický zápas, ve kterém rozhodovaly maličkosti. V drtivé většině legů rozhodovala pouze pevnější ruka a chladnější hlava v dablovací disciplíně. Nebylo to špatné, ale když hrajeme s prvním týmem tabulky, tak musíme předvést něco navíc.
Díky Patrickům za pěkný zápas a hodně štěstí v dalších bojích. Příští týden nás čeká poslední zápas základní části v Ludgeřovicích, který rozhodne zda budeme sezónu hodnotit jako úspěšnou nebo neúspěšnou.

Sportu zdar, šipkám zvlášť!!!
Břeh