C. Liga - 3.liga skupina Aa, 20.kolo, Max Poruba - Danger Ostrava

19.02.2015 09:28

Čeká nás již třetí zápas s Maxem v této sezóně. V ligovém i pohárovém utkání zvítězil Max. Domácí i s fanoušky obsazují hned dva stoly, ale ani Danger nezůstává pozadu a s věrnými fanynkami a téměř v plném počtu obsazujeme také dva stoly.
Za Max nastupují v základní sestavě Pavel, Lukáš, Rosťa a Prcek. Na střídání jsou připraveni Iva, Petr a Kosťa. Za Danger budou bojovat Ryba, Adam, Ivan a Břeh. Na střídačce Pecoch a Vašek.
V první sérii se nám nedaří držet tempo s domácími, kteří jdou do vedení 3:1. Druhá část hry už je vyrovnaná a před párovkama jsme v těsném kontaktu. 5:3.
V týmovkách dnes trochu experimentujeme. Na 501 Ryba s Adamem a Ivan s Břehem. Na jednom stroji se hraje o dost rychleji a Rosťa nekompromisně zavírá 118 v šestém kole. Krásná práce! Adam s Rybou ale zvládají oba legy a my si připisujeme bod. Na cricket jde Adam s Pecochem a Ryba s Břehem. V upsaných hrách si tentokrát připisují bod domácí, ale opět se hrálo na tři legy. Max vede 6:4.
Předposlední série opět končí nerozhodně a drama může vesele pokračovat. 8:6. V poslední sérii ovšem domácí velmi rychle utnou naši naději na bodový zisk. Pavel i Lukáš vyhrávají své duely nad Rybou a Břehem. 10:6. V závěru už jen Adam a Vašek korigují výsledek na konečných 10:8 (24:20).
Díky Maxíkům za další pěkný dramatický zápas a díky fanynkám na obou stranách. Naše první prohra v novém kalendářním roce ještě neznamená žádnou tragédii. Šanci na reparát máme hned příští úterý, kdy přivítáme na domácí půdě vedoucí tým tabulky - Pat.rick. Do konce základní části nás čekají už jen dvě kola a zuby nehty se držíme na šestém-posledním postupovém místě. Sedmí Panteři mají o bod méně, takže drama až do konce je zaručeno.

Sportu zdar, šipkám zvlášť!!!
Břeh