C.liga - 3.liga skupina Aa, 19.kolo, Danger Ostrava - Pomíci-Modrý Pomeranč Poruba 23.2.2016

27.02.2016 13:35

Přímý souboj prvních dvou týmů tabulky už dopředu slibuje kvalitní utkání. Za Dangery nastupuje Zdenek, Ryba, Adam a Břeh. Na střídání jsou připraveni Vašek a Pecoch. Za hosty David, Štěně, Kuba a Ondra. A střídačce Marek a také pár fanoušků. Před zápasem dostáváme od hostů vlaječku!

V první sérii ztrácí pouze Břeh po boji s Ondrou. 3:1. Druhá série už je vyrovnaná, bodík přidává Ryba a Zdenek. Před párovkama tedy máme mírný náskok 5:3. Obě čtyřhry jdou do prodloužení a v něm jsou vždy šťastnější hosté. Stav je tedy opět vyrovnaný. 5:5. 

To co následuje není třeba sáhodlouze popisovat. Kolaps všech Dangerů znamená pět vítězství hostů v řadě. 5:10. Zápas končí výsledkem 7:11 (19:25). 

Hostům je třeba sportovně pogratulovat, byli prostě lepší. Žádný z Dangerů nepředvedl to co jindy. Každý si vybral slabší chvilku. Dnes nám navíc chyběl nějaký vlajkonoš, který by urval tři-čtyři body a svým výkonem by pak vyhecoval zbytek týmu. Končí tedy série domácích vítězství, ale to znamená že může začít série nová. 

Sportu zdar, šipkám zvlášť! ! !

Břeh