C.liga - 3.liga skupina Aa, 18.kolo, Tornádo Třebovice - Danger Ostrava, 15.2.2015

17.02.2016 17:18

Zápas s černým koněm soutěže na horké půdě v Třebovicích. Domácí se pyšní sérií devíti výher v řadě. Danger slavil výhru čtyřikrát v řadě. Za domácí nastupuje Robert, Jirka, Hanys a Matěj. Se zpožděním přichází i Libor. Danger v sestavě Zdenek, Ryba, Adam a Břeh. Na střídačce Boris, Vašek a Ráďa. 

První série končí plichtou, vítězně si počíná Adam s Rybou. Ve druhé sérii jdeme do mírného trháku. Ztrácí pouze Adam s nejlepším hráčem domácích Jirkou. 3:5. První týmovku ztrácíme především kvůli hrubým taktickým chybám. Upsaný cricket je nakonec v naší režii. 4:6.

Ryba vítězí. Zdenek prohrává, a opět to má na svědomí Jirka. 5:7. Břeh přidává osmý bod. Zdenek je při hře rychlejší než Adam na vedlejším stroji a přidává devátý bod. Pár desítek vteřin na to vítězí i Adam a přidává desátý-vítězný bod. Do hry se zapojují střídačky a zápas končí výhrou Dangerů 11:7 (26:18). Domácí vítězná šňůra se tedy zastavila na čísle 9. Danger si připisuje pátý zářez v řadě. 

Díky domácím za příjemnou a pohodovou atmosféru. Díky Dangerům za výborný týmový výkon. V úterý večer se bude v Parlamentu podávat modrý pomeranč. 

Sportu zdar, šipkám zvlášť! ! !

Břeh