C. liga – 3. Liga skupina Aa, 18. Kolo, GóL B Velká Polom – Danger Ostrava 2.2. 2015

03.02.2015 21:30

 

Los nás tentokrát poslal do Polomi k místnímu Gólu. První vzájemný zápas sezóny skončil vítězstvím Dangerů 12:6. Domácí nastupují v sestavě Radek, Erik, Pepa, Petr, na střídačce nachystaný další Petr. Za Danger jdou do boje Boris, Vašek, Ivan a Břeh, na střídačce Larva, ale pouze v pozici věrného fanouška.

První série singlů vychází domácím lépe a jdou do vedení 3:1. Další série končí stejným výsledkem, ale tentokráte ve prospěch Dangerů. Před čtyřhrami je tedy stav 4:4. Na 501 jdeme ve složení Boris s Vaškem a Ivan s Břehem. V rozhodujícím legu se pověstné štěstíčko přiklonilo na stranu domácích. 5:4. Na cricket Ivan s Borisem a Vašek s Břehem. Na můj vkus až příliš upsané hry, ale účel světí prostředky a domácí si v rozhodujícím legu připisují druhou vítěznou čtyřhru. Stav je tedy 6:4 pro domácí. Je načase začít s výsledkem něco dělat, přece jsme nejeli takovou dálku zbytečně.

V další sérii ztrácí pouze Boris a my srovnáváme na 7:7. A může začít drama. Ivan si připisuje důležité vítězství. Vzápětí přidává devátý bod Břeh a je jasné, že nepojedeme domů s prázdnou. 7:9. V dramatickém souboji poráží Pepa Borise. Zodpovědnost rozhodnout zápas tedy leží na bedrech našeho nejzkušenějšího matadora. Vašek, pro cizí pouze Václav, nenechává nic náhodě a připisuje desátý - vítězný bod. Zápas končí výsledkem 8:10 (22:25).

Pozitivum večera je zapracování Ivana do základní sestavy a zvládnutí zápasu i přes nepříznivé týmové hry, po kterých to s námi nevypadalo moc růžově.

Díky domácím za krásný dramatický zápas a mnoho štěstí v dalších bojích. A díky Dangerům, že jsme se vůbec slezli.

Sportu zdar, šipkám zvlášť!!!

Břeh