C. Liga - 3. Liga skupina Aa, 17.kolo, Danger Ostrava - Lev Olympia Poruba

28.01.2015 16:24

V dalším kole ligového kolotoče hostíme na domácí půdě Lva. První vzájemné utkání dopadlo lépe pro soupeře, ale rozhodovalo se až v posledním zápase. Danger se schází v sestavě Adam, Ryba, Pecoch a Břeh. Na střídání je připraven Ivan. Za Lev Czyžko, Johnny, Pepa a Lukáš. Na střídání Lukáš a Honza.
V první sérii získáváme mírný náskok, neboduje pouze Pecoch. Vedeme 3:1. V druhé sérii je to naopak. Pecochovi se daří urvat bodík a stav je tedy opět vyrovnaný 4:4.
Na první týmovku jdeme ve složení Ryba s Pecochem a Ivan s Břehem. Jedna dvojice úspěšně, druhá neúspěšně, takže nás čeká rozhodující leg. Hra končí dablem a je to často mrška neposedná. Pro tuto chvíli je ale pověstné štěstíčko na naší straně. Na cricket prohazujeme osvědčené dvojice. Adam s Rybou a Pecoch s Břehem. Stejný scénář jako v předchozí čtyřhře. Vítězství a prohra, takže opět rozhodující leg. V tom si počínáme zkušeně a připisujeme důležitý bod. Vedeme 6:4.
Ve třetí sérii si vítězství připisují Ryba a Adam, zatímco Pecoch a Břeh ztrácí. Stav 8:6. Poslední série. Devátý bod získává po tuhém boji Ryba. Břeh ztrácí a stav je tedy 9:7. Na řadě je Adam, a je to právě on, kdo získává pro Danger desátý, vítězný bod! Konečný stav 10:8(22:20).
Díky borcům ze Lva za pěkný a dramatický mač. Díky Dangerům za krásnou týmovou spolupráci. Pátý zápas v novém roce=páté vítězství. Jen neusnout na vavřínech.

Sportu zdar, šipkám zvlášť!!!
Břeh