C. Liga - 3. Liga skupina Aa, 16. kolo, Danger Ostrava - Black Diamonds Ostrava

23.01.2015 16:30

Netradičně ve čtvrtek nás čeká souboj s tradičním soupeřem. První dva vzájemné zápasy, ligový i pohárový, jsme zvládli úspěšně. Danger se schází v počtu čtyř kusů, základní sestava je tedy jednoduchá. Adam, Vašek, Břeh a poprvé v základní sestavě nastupuje Ivan. Později nás doplňuje Ryba. Za Black Diamonds Honza, Vojta, Pavol a Dan. Hosté mají stejné trable s docházkou a jejich střídačka zůstává prázdná.
V první sérii si vypracováváme náskok 3:1. Další série již končí remízou, stav je tedy 5:3. Na první párovku jde Adam s Rybou a Ivan s Břehem. Oba legy nám vycházejí úspěšně. Na cricket jde Adam s Břehem a Vašek s Rybou. Jedna hra upsaná, druhá taktická, ale obě v náš prospěch. Jdeme do vedení 7:3.
Hosté ale nic nevzdávají a hned v další sérii srovnávají na 7:7. Ryba a Břeh navyšují vedení Dangerů na 9:7, hosté ale stále bojují a srovnávají na 9:9. Čeká nás tedy první prodloužení v sezóně. Adam s Břehem a Vašek s Rybou. 701 v osmi lidech je vždy spíše loterie, ale bod navíc by se hodil. Adam zavírá za pět dvanáct a přidává desátý bod. Celkově tedy 10:9 (24:21).
Pozitivum večera je úspěšně zvládnuté prodloužení. Hráčem večera je Ivan, který se nezalekl základní sestavy a získal důležité body. K vidění bylo zavření 111, zavíračka přes tři dably, jedno páté kolo a šestkrát rozhoz na střed po patnáctém kole. Čtvrtý zápas v novém roce - čtvrté vítězství. Příští týden nás už čeká ostrý test, přijede Lev z Olympie, druhý tým tabulky.
Díky Black Diamonds za pěkný a dramatický zápas. Díky naším věrným fanouškům.

Sportu zdar, šipkám zvlášť!!!
Břeh