C. Liga - 3. Liga skupina Aa, 15. kolo, Tenisák B Děhylov - Danger Ostrava

13.01.2015 16:41

První venkovní zápas v letošním roce a náš úkol zní jasně. Potvrdit dvě domácí výhry plusovými body z venku. Tenisák se krčí na předposledním místě v tabulce se ziskem sedmi bodů. Domácí nastupují v sestavě Miky, Zbyněk, David a David. Na střídačce Marek. Danger dorazil v počtu čtyř kusů, takže hrají všichni. Adam, Vašek, Pecoch a Břeh.
Miky zavírá první leg v krásném šestém kole, což je nejlepší počin večera. Ostatní zápasy se nezavíraly dříve než v desátém kole. První série končí nerozhodně. 2:2. Boduje Adam a Břeh. Druhá série končí také nerozhodně. Stav 4:4. Tentokrát boduje Vašek a Břeh.
První týmovou hru vyhráváme hladce. 4:5. Cricket zbytečně dramatizujeme a pouštíme domácí do rozhodujícího legu. V tom jsou domácí šťastnější a stav je opět srovnán. 5:5.
Domácí střídají, do hry se dostává Marek. Předposlední série opět končí nerozhodně. 7:7. Naše body zařídili Vašek a Pecoch. Zatím vše nasvědčuje tomu, že si zahrajeme prodloužení. Nejlepší hráč domácích Miky vyhrává i poslední zápas proti Adamovi. Břeh v zápětí opět srovnává na 8:8. Do hry jde Pecoch a Vašek. Pecoch je rychlejší a zajišťuje nám minimálně prodloužení. Vedeme 9:8. Vašek už mezitím bojuje v rozhodujícím legu. S náskokem začíná dablovat, ale dabl je potvůrka neposedná, navíc za takového vyrovnaného stavu. Nakonec ale správný dabl nachází a připisuje vítězný bod! 8:10(22:24).
Díky domácím za krásný, vyrovnaný, dramatický zápas. Díky Dangerům za pěkný týmový výkon.

Sportu zdar, šipkám zvlášť!!!
Břeh