C.liga - 3.liga skupina Aa, 15.kolo, Danger Ostrava - Max Poruba 26.1.2016

28.01.2016 19:18

Souboj třetího a druhého týmu tabulky už dopředu slibuje drama. Úkol večera zní jasně - uhájit domácí neporazitelnost.  Za Max nastupují Peťa, Prcek, Ozo a Lukáš, na střídačce Iva. Za Danger Zdenek, Ryba, Boris a Břeh. Na střídačce Adam, Ráďa a Pecoch.

Zápas začíná v hodně svižném tempu. Ryba má v pátém kole možnost dablu. Ten je však zakletý a nakonec prohrává nejen leg, ale poté i zápas. Boris a Zdenek bodují. 2:2. Ve druhé sérii připisuje bod pouze Ryba. 3:5. 

První týmovku bodují obě naše dvojice. Cricket naopak v dodatkovém legu ztrácíme. 4:6.

Do třetího dějství střídá Adam nevýrazného Břeha. Zdenek hladce prohrává. Ryba boduje. Boris po tuhém boji s Lukášem prohrává, ale Adam vítězí. 6:8. Zdenek a Ryba vítězí a stav je rázem srovnaný. 8:8. Boris přehrává Ivu a přidává devátý bod. A teď už sólo pro Adama a Lukáše. Stav 1:1. Oba borci 60 do konce. Oba si chystají, oba těsně míjejí dably. První kolo nic. Druhé kolo nic. Až konečně ve třetím kole nachází Adam vítězného dabla. Byly to nervy jak cip (čtenář promine). 10:8 (25:20). A domácí neporazitelnost trvá. Štěstí a výjimečně i Adam byli pro tentokrát na naší straně. 

Díky soupeřům za krásný, dramatický zápas. Díky Dangerům za bojovnost.

PS: Jménem všech Dangerů bych chtěl Vojtíškovi popřát ať se mu daří a ať se mu tady líbí. 

Sportu zdar, šipkám zvlášť! ! !

Břeh