C.liga - 3.liga skupina Aa, 14.kolo, Panteři z Parlamentu Ostrava - Danger Ostrava 18.1.2016

21.01.2016 18:26

42 dní dlouhý zimní spánek skončil a jarní ligovou část odvet začínáme hned ostrým derby s Panterama. Za domácí nastupuje Pepa, Libor, Monty a Chechták, na střídačce Marek. Danger se poprvé v sezóně dostavuje v plném počtu. To je nevídané! Černého Petra si nakonec dobrovolně vybírá Ráďa a jeho bolavý chrup. V základu tedy Zdenek, Ryba, Boris a Břeh. Na střídačce Ivan, Adam, Vašek a Pecoch.

V úvodní sérii jdeme do mírného vedení 3:1. Ryba předvádí dvě vysoké zavíračky. Svůj zápas ztrácí pouze Boris. Druhá série končí naprosto stejně, tentokrát ovšem ve prospěch domácích. Teď pro změnu je Boris jediný kdo si počíná vítězně. 4:4.

První týmovka je vyrovnaná a v rozhodujícím legu si počíná lépe dvojice Zdenek-Ryba. Bod pro nás. Stejně i cricket se musí rozhodnout v dodatkovém legu. Naše dvojice Ryba-Boris je úspěšnější. Vedeme 6:4. 

Ryba i Zdenek hladce vítězí. Devátý bod přidává Břeh. Boris po přestřelce prohrává s Montym. Boris si tedy alespoň připisuje šesté kolo! Desátý - vítězný bod na náš účet připisuje Zdenek. Zápas končí výhrou Dangerů 12:6 (27:19). Binga padly sice dvě, ale Ivan a Ryba si je vybrali pouze na tréninkových strojích. 

Díky Panterům za pohodový zápas. Díky Dangerům za výbornou atmosféru a velmi kvalitní týmový výkon. 

Sportu zdar, šipkám zvlášť! ! !

Břeh