C. Liga - 3. Liga skupina Aa, 14.kolo , Danger Ostrava - Mukade Ostrava

07.01.2015 21:12

Večer tříkrálový pro nás znamená první zápas v novém roce. Danger se sešel v sestavě Adam, Ryba, Boris a Břeh, na střídání nachystaný Ivan. Za Mukade nastupují Lukáš, Milan, Jarda a Klobas. Na střídačce Pařát a Michal.
V první sérii pouští hostům bod pouze Boris. Vedeme 3:1. Ve druhé sérii opět ztrácíme pouze jeden bod, tentokrát je milosrdný Adam. Jdeme do trháku na 6:2.
Na první týmovou hru jdeme ve složení Boris s Břehem a Ryba s Adamem. První dvojice sice ztrácí, ale druhá dvojice zvládá oba legy vítězně. Na cricket nastupuje Adam s Břehem a Boris s Rybou. Tentokrát si počínají úspěšně obě dvojice a jdeme do vedení 8:2.
Do další série singlů nastupují nejprve Adam a Břeh. Ve vypjatých zápasech připisuje Adam devátý bod a hned v zápětí Břeh přidává desátý-vítězný bod. 10:2. Do hry pouštíme Ivana a zápas se už dohrává v pohodové atmosféře. Konečný stav 15:3(31:15) vůbec neodpovídá tomu, co bylo k vidění na strojích. Prostě dnes k nám bylo nakloněno ono pověstné štěstíčko.
Díky borcům z Mukade za pohodový zápas a díky našim fanouškům, kteří opět dorazili v hojném počtu. Pozitivem večera je kolektivní výkon všech Dangerů. Nový rok nám tedy začal pěknou výhrou a další zápas nás čeká už ve čtvrtek. Dohrávka 11.kola s Motelem.

Sportu zdar, šipkám zvlášť!!!
Břeh