C. liga - 3. liga skupina Aa, 13.kolo, Panteři z Parlamentu Ostrava - Danger Ostrava

23.12.2014 22:20

V posledním zápase letošního roku nás čeká derby s Panterama. První vzájemný zápas dopadl 11:7 ve prospěch Dangerů. Za domácí nastupuje Robert, Jirka, Monty a Libor. Na střídačce Marek a Chechták. Za Dangery nastupuje Pecoch, Adam, Vašek a Břeh. Na střídání připravený Ivan.
První série zápasů končí nerozhodně, stav je tedy 2:2. V další sérii nám bere bod pouze bezchybný Monty a my se ujímáme těsného vedení 5:3. Na týmovou 501 jde Adam s Vaškem a Břeh s Pecochem. Obě naše dvojice si počínají vítězně. V Cricketu si naopak vítězství připisují obě dvojice Panterů. Stav je tedy 6:4 pro Dangery.
Domácí reagují střídáním a nutno dodat, že výborným střídáním. Zbylé dvě série není třeba zbytečně rozebírat. Dají se nazvat jako kolaps nebo spíš lépe řečeno průser Dangerů. Z posledních osmi zápasů prohráváme sedm! Zápas končí zaslouženým vítězstvím Panterů 11:7 (24:16), desátý bod připsal Monty.
Omlouvám se Ivanovi, že se nedostal do hry, ale stále jsem věřil v remízu. Pozitivum z tohoto zápasu mě nenapadá žádné. Ale negativních věcí je přehršel. Opět jsme naše fanoušky nepotěšili výhrou, připsali jsme si čtvrtou prohru v řadě a náš kapitán jde radši do kina, než aby bojoval za Dangery. Je třeba se nad sebou zamyslet a taky potrénovat...
Všem fanynkám a fanouškům díky za podporu, ať už při zápasech, na našem webu nebo na sociálních sítích. Pěkné vánoční svátky všem a do nového roku hlavně zdraví.

Sportu zdar, šipkám zvlášť!!!
Břeh