C.liga - 3.liga skupina Aa, 12.kolo, Lev Olympia Poruba - Danger Ostrava - 7.12.2015

12.12.2015 13:58

Poslední zápas podzimní části a nás čeká souboj se silným Lvem. Domácí nastupují v sestavě Štěpán, Pepa a dvojice Lukášů. Na střídačce Honza a Martin. Danger opět téměř kompletní. V základu Zdenek, Ryba, Adam a Boris. Na lavičce Vašek, Ràďa, Ivan a Břeh a spousta fanynek a fanoušků.
První dva singly jsou ve prospěch domácích, ale Zdenek a Boris ihned srovnávají. 2:2. V další sérii ale boduje pouze Adam, který zahvízdal 180. Ostatní Dangeři přicházejí s prázdnou. Prohráváme 3:5. První týmová hra se protahuje až do dodatkového legu. V tom si Lev, konkrétně Pepa pomáhá stosedmdesátjedničkou a hra končí ve prospěch domácích. Cricket domácí vyhrávají hladce a my prohráváme už propastných 3:7.
Štěpán a Pepa přidávají další dva bodíky. 3:9. Adam, Ryba a Zdenek snižují na 6:9. Střídající Břeh ale na nejlepšího hráče večera prostě neměl a Pepa přidává vítězný bod pro domácí. V závěru Vašek a Ráďa korigují. Domácí si připisují výhru 10:8 (24:20).
Rozhodujícím faktorem zápasu byl domácí Pepa a čtyřhry které zlomily zápas. Oproti tomu obě naše týmové jedničky nepředvedly výkon na který jsme od nich zvyklí.
Díky domácím za fajný, pohodový zápas, který jen trošku narušila policejní štára. A díky našim fanynkám a fanouškům, příště už Vás nezklameme. Podzimní část soutěže tedy končíme na třetím místě. O první místo se bije Max a Lev. V jarní části tedy budeme bojovat o medaile, ale nesmíme podcenit ani čtvrté Pomíky z Pomeranče. Přátelé, kamarádi, my Vám ty medaile přivezeme!
Sportu zdar, šipkám zvlášť! ! !
Břeh