C. Liga - 3. Liga skupina Aa, 11.kolo-dohrávka, Danger Ostrava - Motel Snipers Ludgeřovice

09.01.2015 14:41

Zcela mimořádně ve čtvrtek nás čeká zápas s Motelem. Zápas jsme z důvodu velké marodky hostů přesunuli, ale i dnes nedorazil soupeř v plné síle. Bacily vládnou světu. Motel je náš soused v tabulce. Za Danger: Adam, Ryba, Vašek a Břeh. Na střídačce Boris. Za Motel: Petra, Muf, Vlastík a Mygry.
Do zápasu nastupujeme nažhavení a s cílem potvrdit dva dny staré vítězství. V první sérii ztrácíme pouze jeden leg! Není to sice žádná velká pastva pro oči, ale štěstíčko stojí při nás. V další sérii prohráváme sice dva legy, ale bod nepouštíme žádný. Stav před čtyřhrama je tedy víc než přijatelný. 8:0!
Dneska žádné experimenty, nasazujeme osvědčené dvojice. Na 501 Adam s Rybou a Vašek s Břehem. První dvojice je rychlejší a vyhrává. Vašek zavírá a přidáváme devátý bod. Také v cricketu sázíme na ověřené dvojice. Adam s Břehem a Ryba s Vaškem. Nenecháváme nic náhodě a desátý bod přidáváme společně jako tým! 10:0.
Zápas se dohrává v poklidné atmosféře. 15:3(32:9). Výsledek není až tak důležitý, hlavní je, že tři body zůstaly doma.
Díky soupeřům, že nic nevzdali i za rozhodnutého stavu. Díky našim fanouškům. A díky Dangerům za krásný týmový výkon. Výhra nás posunula na průběžné šesté místo. Nové dresy nám přinesly štěstí. Teď ještě dovézt body z ledové chýše v Děhylově.

Sportu zdar, šipkám zvlášť
Břeh