C.liga - 3.liga skupina Aa, 11.kolo, Danger Ostrava - Hunters Třebovice, 1.12.2015

02.12.2015 21:01

Dnešní zápas má stále příchuť derby. Hunteři už sice změnili hrací místo, ale dnešní mač je pořádně vyhecovaný. Hosté nasazují do hry Kristiho, Tomka, Kostkáče a Kopču. Ze střídačky to jistí Míša s Altim. Za Danger jdou do boje Zdenek, Adam, Ryba a Břeh. Na střídačce Ráďa, Boris a hned jak odhodil činku tak doběhl také Ivan. Fanoušci hostů mají nad našimi přesilu a jsou dobře slyšet. Zápasu to dodává potřebné grády.
Z úvodních osmi zápasů se hned šest hrálo na tři legy, takže z tohoto pohledu vyrovnaný zápas. Kopča oslnil bingem a šestým kolem, za Dangery kontroval šestým kolem Ryba a Břeh 177(hold bingo to nebylo, ale pěkná přihrávka na dabl). Při lovení dablů a občas i středů jsou ale úspěšnější domácí. 7:1. Obě čtyřhry se rozhodují až ve třetím legu. První týmovku vyhráváme. Cricket v rozhodujícím legu měl velmi slušné parametry, ale po dramatickém finiši nakonec berou bod hosté. 8:2.
Do hry naskakuje Boris a hladce přidává devátý bod. Ryba to dramatizuje, ale i on si nakonec počíná vítězně a přidává desátý vítězný bod. Zápas se v pohodové atmosféře dohrává a končí výsledkem 13:5(30:19). Pouze pět zápasu se nehrálo na tři legy.
Díky Hunterům za fajny zápas, ať se Vám daří v poháru. Nedělejte v tym Třincu ostudu! Díky fanouškům, byli jste výborní!
A příští tyden hurá na Lva!
Sportu zdar, šipkám zvlášť! ! !
Břeh