C.liga - 3.liga skupina Aa, 1.kolo, Danger Ostrava - Panteři z Parlamentu Ostrava, 15.9.2015

16.09.2015 18:07

Tak nám to konečně začalo. Oproti loňsku je pár změn. Zpět do týmu jsme přivítali Zdenka. Zásadní rozdíl nás ovšem čeká v porci zápasů. Oproti loňským 32 zápasům nás letos čeká pouhých 24, takže o celých osm hracích týdnů méně, nebo chcete-li o dva měsíce kratší sezóna...

První zápas hned derby s úřadujícími mistry Parlamentu. Danger se schází ve čtyřech kusech, takže sestava je jasná. Adam, Boris, Zdenek a Břeh. To Panterů je požehnaně. V základu nastupuje Chechták, Marek, Robert a Otmar, postupně se do hry zapojují i Monty, Pepa a Jirka. 

V první sérii ztrácíme pouze dva legy a jdeme do krásného vedení 4:0. Není to žádná pastva pro oči, je to hold první zápas sezóny. Ve druhé sérii ztrácí pouze Boris a vedení tedy navyšujeme na 7:1. První týmovku celkem hladce vyhráváme, zato Cricket je krásně dramatický, do rozhodujícího legu, do předposlední šipky. A pověstné štěstíčko je opět na naší straně. 9:1. Desátý, vítězný bod urval hned v následujícím zápase Zdenek. Panteři v závěru korigují na konečných 13:5 (30:17). 

Díky Panterům za pohodový zápas. Díky naší fanynce. A hlavně díky Dangerům za kolektivní výkon.

Sportu zdar, šipkám zvlášť!!!

Břeh