3. Liga Aa o postup, 1.kolo, Panteři z Parlamentu - Danger Ostrava

11.03.2015 10:31

Tabulka po přepočítání, kde se počítají pouze vzájemné zápasy, vypadá následovně. 1.Pat.rick 23bodů, 2. Gól 18bodů, 3. Lev 16bodů, 4. Max 16bodů, 5. Panteři 11bodů, 6. Danger 6bodů. Jdeme sice z poslední příčky, ale útok na medailové umístění není utopie. Ve hře je ještě 30 bodů, tak není důvod házet šipku do Landy.
První zápas nádstavby a nás hned čeká derby s Panterama. Domácí nastupují v sestavě Libor, Pepa, Lukáš a Marek. Na střídačce Jirka, Chechták a Robert. Za Dangery nastupují Adam, Ivan, Ryba a Břeh. Na střídačce Boris.
Úvodní zápas vyhrává po boji domácí Libor. Pak ale nastává koncert Dangerů. Před čtyřhrama vedeme 7:1! Na první týmovku jdeme ve složení Ryba s Adamem a Boris s Břehem. Hraje se na tři legy. Ryba výborně sjíždí a Adam při první příležitosti zavírá. Na Cricket jde Boris s Rybou a Adam s Břehem. Obě hry jsou v naši režii. Vedeme 9:1.
Domácí střídají a i my pouštíme do hry Borise. Hned v prvním zápase třetí singlové série získává Břeh desátý-vítězný bod. Pouhou nanosekundu nato přidává Adam jedenáctý bodík. Zápas v poklidu dohráváme. Konečný stav je 13:5 (29:13) pro Dangery! Hráč zápasu je celý Danger!
Díky soupeřům a díky našim fanynkám.
Další výsledky pěkně zamotaly tabulku. Max - Pat.rick 12:6, Gól - Lev 6:12.

Sportu zdar, šipkám zvlášť! !!
Břeh