3.liga Aa o postup, 4.kolo, Gól Velká Polom - Danger Ostrava 30.3.2015

02.04.2015 11:14

Výjezd do nedaleké Polomi v sestavě velmi podobné té z minulého týdne. Akorát, světě div se, s námi cestuje poprvé v sezóně i Radek! Předchozí vyrovnané duely vždy zvládl lépe Gól(10:8 a 11:7). Za Gól začínají Hynek, Jirka, Tonda a Tomáš. Později se do hry dostanou i Jarda s Martinem. Danger nasazuje to nejsilnější co má k dispozici: Ivan, Pecoch, Adam a Břeh. Na střídačce zůstává Radek a na čtyřhry už je k dispozici i Ryba.
Začátek utkání je ve znamení oboustranné slabé bodovačky a velmi opatrného dablování. Žádná pastva pro oči. První série končí nerozhodně, když za Dangery boduje Ivan a Břeh. V další sérii už nám domácí odskakují na vedení 5:3. Bod bere pouze Adam.
Na první párovku jdeme ve složení Ivan s Rybou a Adam s Břehem. Dvakrát sedmé kolo znamená vyrovnaný stav. Pěkné tempo je i v legu rozhodujícím a správného dabla trefuje Adam. Na druhou párovku nastupuje Adam s Rybou a Ivan s Břehem. Žádné velké drama, takže není třeba rozhodujícího legu. Bereme bod a srovnáváme na 5:5. Ryba střídá Pecocha a drama může pokračovat. Domácí také nenechávají nic náhodě a do hry posílají Jardu s Martinem.
Ve třetí sérii se Gól dostává do trháku. Prohráváme 6:8. V poslední sérii ale boduje Ryba i Břeh a je jasné, že to bude opět drama, až do poslední šipky. 8:8. Domácí oba poslední zápasy zvládají a my si tak připisujeme další těsnou prohru. Gól - Danger 10:8 (23:19). Hráč večera jednoznačně Jirka - čtyři výhry a skóre 8:0.
Díky domácím za pěkný a dramatický zápas. Díky Dangerům za snahu. Příště už to vyjde. V dalších zápasech Max porazil Pantery 10:8 a Lev prohrál s Pat.rickem 7:11.

Sportu zdar, šipkám zvlášť!!!
Břeh