3.liga Aa o postup, 3.kolo, Danger Ostrava - Pat.rick Poruba

27.03.2015 19:20

V dalším kole nadstavbové části vítáme na domácí půdě vedoucí tým tabulky. V předešlých utkáních se dvakrát radoval soupeř.
Danger nastupuje v sestavě Adam, Ivan, Pecoch a Břeh. Na střídačce nikdo. To hosté nenechávají nic náhodě, přicházejí v plné sestavě a obsazují hned dva stoly. Za Pat.rick tedy Niki, Krtek, Štěpis a David, na střídačce Simona, Baníček, Pšenda a Tomáš.
Úvodní hry krásně dramaticky vyrovnané, rozhodují dably a přetahujeme se o každý bodík. Daří se nám se soupeřem držet krok a před ctyřhrama je stav stále vyrovnaný 4:4. Na týmovou 501 jdeme ve složení Ivan s Pecochem a Adam s Břehem. Nedaří se ani jedné dvojici a hladce prohráváme. Na Cricket zkoušíme - Ivan s Adamem a Pecoch s Břehem. Tady se naopak daří oběma našim dvojicím a poměrně hladce vyhráváme. Stav 5:5.
Pat.rick ale neznervózněl, zařadil vyšší rychlostní stupeň a spustil lavinu šesti výher v řadě. A náhle je po zápase. Se silným soupeřem jsme drželi krok pouze v prvním poločase zápasu. V závěru už jen korigujeme na konečných 7:11 (18:26). I potřetí v sezóně se tedy raduje Pat.rick.
Díky soupeřům za pěkný zápas v pohodové atmosféře a díky Dangerům že bojovali, i když se nám ve druhé půlce nedařilo. Další výsledky naší skupiny byly mimořádně vyrovnané. Max - Lev 9:10, Panteři - Gól 8:10.
Sportu zdar, šipkám zvlášť!!!
Břeh