3. Liga Aa o postup, 2.kolo, Lev Olympia Poruba - Danger Ostrava 16.3.2015

18.03.2015 05:18

K dalšímu ligovému zápasu vyrážíme do Olympie. V předchozích dvou vzájemných zápasech se vždy radoval z vítězství domácí tým. Oba zápasy byly dramatické až do samotného konce a oba skončily stejným výsledkem 10:8. Domácí nastupují v sestavě: Czyžko, Pepa, Lukee a Lukša. Na střídačce připraveni Honza a Štěpán. Danger jde ve složení Ryba, Adam, Vašek a Břeh. Na střídačce zůstává tentokrát Ivan.
Hned první leg končí rozhozem na střed, poté však už oba týmy rozehrávají parádní představení. V první sérii ztrácí pouze Vašek a jdeme do vedení 3:1. Ve druhé sérii je to naopak jen Vašek, kterému se daří zabodovat a stav je opět nerozhodný 4:4.
Na první týmovku jdeme ve složení Adam s Rybou a Vašek s Břehem. První dvojice hru ztrácí, když Pepa leg nekompromisně ukončuje v šestém kole. Zato druhá naše dvojice si dává načas, takticky dobře vyblokuje soupeře a má spoustu času na zavírání. Nakonec Břeh nachází správný dabl a můžeme jít do rozhodujícího legu. To co předváděl v prvním legu Pepa, zdárně napodobil Lukša. Opět šesté kolo. Klobouček. Na cricket jdeme ve složení Adam s Břehem a Ryba s Vaškem. Nedaří se ani jedné dvojici a i druhou čtyřhru ztrácíme. Prohráváme 4:6.
Domácí jsou na koni a získávají další tři body. Neboli jinak řečeno, z našeho vedení 4:1, najednou prohráváme 4:9. Nejvyšší čas začít něco dělat. Nejprve snižuje Adam, po něm Ryba i Břeh. Další bodík přidává znovu Adam a rázem jsme v kontaktu 8:9. Na rozhodující mač nastupuje Vašek proti Lukšovi. Nervydrásající bitva. 1:1 na legy. Oba soupeři na dablu. Nervozita na bodu varu. Nakonec vyhrává ten šťastnější. Lukša nachází předposlední šipkou správného dabla. Je dobojováno a my jedeme domů s prázdnou. Lev-Danger opět 10:8 (22:21). Krásné souboje. Krásné šipky. Krásné dramata.
Díky domácím za krásný, napínavý zápas a díky Dangerům, že nepřestávali bojovat a věřit. Hráč večera je jednoznačně Pepa. Dvě šestá kola, spousta vysokých náhozů a k tomu zavíračka 107 na dvě šipky(3x19+bull). Další výsledky naší skupiny: Gól - Max 11:7, Pat.rick - Panteři 12:6.

Sportu zdar, šipkám zvlášť!!!
Břeh